WAASMUNSTERSE  KANTSCHOOL  “NORBERTINE”  START  NIEUW  LESJAAR

In de schoot van Heemkring ’t Sireentje werd in1983 kantschool “Norbertine” opgericht.  Op zondag 3 september 2017 wordt het nieuwe cursusjaar gestart.

Daar waar vroeger steeds gestart werd met de 1ste les van een over 4 jaar gespreide cursus (met mogelijkheid tot het volgen van nog 2 extra specialisatiejaren) wordt nu elke cursist begeleid volgens zijn eigen niveau.  Beginnenden starten uiteraard met de 1ste les van het eerste jaar maar gevorderden kunnen meteen naar een hoger cursusjaar overstappen.  Zelfs meerdere afgestudeerden komen elke maand nog als vrije leerling om met elkaar en indien nodig met bijstand van de leraressen samen te kantklossen.

De lessen worden gegeven in de Sint Franciscusschool, Kerkstraat 10, 9250 Waasmunster en dit gewoonlijk op elke 1ste zondag van de maand, van 9 tot 11u.  Parkeren kan op de koer van de school (inrijden langs de grijze poort).

Een cursusjaar bestaat uit 10 lessen (juli en augustus vrij) en is toegankelijk zowel voor dames  als  heren (minimumleeftijd 14 jaar).

Zoek je een zinvolle, creatieve vrijetijdsbesteding en wil je in een geest van vriendschap alles leren over stropkant, bloemenwerk, Cluny enz. aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met één van onderstaande verantwoordelijken :

Mevr. M. Van Grembergen, Nederheirweg 38, 9250 Waasmunster, tel. 052 / 46.08.96

Mevr. M. Raman, Ledebeekweg 144, 9080 Lochristi, tel. 09 / 355.71.54

of via e-mail : omer.tempels@skynet.be

Op 21 augustus wordt voor de geïnteresseerden een contact/inschrijvingsavond ingericht in ’t Buurthuis, Hollandsemolen 21b1, Waasmunster.  Lukt het je niet om op 21 augustus langs te komen dan kan je nog altijd terecht tijdens de 1ste les van zondag 3 september 2017 in de Sint-Franciscusschool (adres hierboven).

Volg en like ons:
Geplaatst in Agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *